SLAÉ MAMPU MEMBERI ANDA KEYAKINAN LANGKAH-DEMI-LANGKAH:

SLAÉ MAMPU MEMBERI ANDA KEYAKINAN LANGKAH-DEMI-LANGKAH:

TIPS
SOLEKAN

Pilih foundation color yang betul. Cuba pada rahang muka bukan pada tangan. Jika terlalu cerah boleh gabungkan liquid foundation cerah dan compact powder gelap.

Sapukan pemerah pipi menggunakan berus berbulu besar pada tulang pipi secara membulat untuk hasil terbaik.

Kurangkan warna terang gincu dengan menggunakan jari kerana hasilnya kelihatan lebih semula jadi.

Makeup Tutorial ini menunjukkan transformasi dengan hanya menggunakan SLAÉ Cosmetics. Woww.. cantik, berpigmen tinggi dan flawless!

Makeup Tutorial ini menunjukkan transformasi dengan hanya menggunakan SLAÉ Cosmetics.
Woww.. cantik, berpigmen tinggi dan flawless!

DUTA PRODUK SLAÉ
INGIN BERKONGSI
SESUATU DENGAN ANDA

Zahirah mula tertarik untuk menerima lamaran menjadi Duta SLAÉ kerana konsep SLAÉ Nature’s Inspiring Beauty. Zahirah suka sangat the SLAÉ packaging. Malaysian Own Brand but looks International. Zahirah selalu pakai Bare & Boujee Cushion Foundation because texture very light and with UV Protection SPF50 PA++. The Lips range ada banyak colours and Zahirah paling suka Bloom This Way Lipstick Pretty Lily. Zahirah berharap SLAÉ akan menjadi salah satu jenama kosmetik terkemuka di Malaysia dan peringkat antarabangsa setanding dengan produk kecantikan ternama yang lain. I’m glad to be part of SLAÉ Family. Together we SLAÉ.

ZAHIRAH MACWILSON

Duta SLAÉ

KOLs teruja memakai produk SLAÉ dan ini
feedback daripada mereka tentang SLAÉ

KOLs teruja memakai produk SLAÉ dan ini feedback daripada mereka tentang SLAÉ

SHARIFAH ROSE
Pelakon & Influencer

“I love how the products’ pigmentations are top notch, and most importantly— they’re made from safe ingredients!”

KILAFAIRY
Pelakon

“We are ALL beautiful in our own special way. Embrace it. Thank you SLAE for this TRANSFORMATION. I can’t get enough of your products!”

SYOBA AHMAD
Influencer

“I myself use the products, I figured that all of you deserve to get them too!”

KASIH IRIS LEONA
Influencer

“SLAÉ’s Bloom This Way Matte Lipstick gives me exactly what I need. How can I not love it? It’s creamy yet so lightweight! There are 6 shades for Powder Matte Lipstick & Creamy Matte Lipstick to suit my dynamic characters! — fierce or sweet”

APA KATA MEREKA MENGENAI SLAÉ?

APA KATA MEREKA MENGENAI SLAÉ?

Noralunia, Selangor:

“I’m so in love dengan semua produk daripada SLAÉ Cosmetics ni sebab warna dia semua cantik-cantik! SLAÉ Cosmetics ni pula tiada mercury ataupun alcohol dan yang paling penting berasaskan daripada sumber natural. Bila pakai tu kulit okay je sesuai la dengan muka Nora! Kalau korang dah try nanti, I believe you will not find the others!”

Raja Wahith Lyana, Kuala Lumpur:

“I like a natural look and this product really suits me well! This product also safe to use because they have Care4You formulation and the texture is very light where you can make a different makeup look. SLAÉ cosmetics have full set range from face, lips, eyes and have very cute packaging!”

Hazirah Izzah, Johor:

“Let’s slay with SLAÉ cosmetics! Love the ingredients and natural matte finished look! Bare & Boujee Cushion Foundation enriched with SPF 50++ to cover me up! No filter just a good natural lighting kinda selfie!”

Fazrina, Sabah:

“Produk SLAÉ merupakan produk yang berkualiti dan mempunyai harga yang berpatutan. Senang untuk dijual dan packaging yang sangat menarik!”

Ajihah, Puchong:

“Soft & simple make up for Hari Raya. Mustahil boleh dapatkan produk yang berkualiti tinggi dengan harga yang mampu milik”

Nazilah, Petaling Jaya:

 “Warna yang mengikut trend sekarang. So in love dengan texture yang halus dan ringan. Terasa wajah lebih flawless dengan texture Cushion Foundation dia. Ada SPF 50 PA++. Phenomattena Lip Crayon Berry Optimist sangatlah sexy warna dia.”

ANDA MASIH BELUM YAKIN?
Kelebihan SLAÉ ini adalah sebab kenapa
anda akan yakin memilih SLAÉ

WAJAH : Bare & Boujee

Perlindungan UV + mencerahkan kulit secara kemasan matte semula jadi, ringan dan berfungsi menyerap minyak.

Cushion Foundation:
Buatan Korea
Centella Asiatica
SPF 50 PA++

MATA : Feline

Didatangkan dalam pembungkusan reka bentuk inovatif dengan istimewa hujung / berus yang membolehkan ketepatan dan kawalan apabila mengaplikasikannya. Kalis comot dan tahan lama sepanjang hari.

BIBIR : Bloom This Way

Tekstur berkrim serbuk dengan kemasan ultra matte, tidak mengeringkan malah melembapkan. Mempunyai intensiti warna dan daya tahan yang tinggi. Tahan lama dan anti-radang/ anti-oksiden.

Dapatkan produk SLAÉ sekarang di www.slae.com.my atau hubungi SLAÉ Army yang berdaftar.

Eh.. Apa itu SLAÉ Army?

Anda boleh juga berdaftar sebagai
SLAÉ Army dan enjoy ‘Benefit’ & ‘Profit’

Anda boleh juga berdaftar sebagai
SLAÉ Army dan enjoy ‘Benefit’ & ‘Profit’

section12-min (1)

Jangan risau, permulaan yang sangat mudah
dan serendah hanya RM50 sahaja. Wowww… berbaloi!

Jangan risau, permulaan yang sangat mudah dan serendah hanya RM50 sahaja.
Wowww… berbaloi!

Sertai SLAÉ ARMY dan anda mungkin menjadi
10 JUTAWAN NORMA BAHARU dalam tempoh 3 tahun

Sertai SLAÉ ARMY dan anda mungkin menjadi 10 JUTAWAN NORMA BAHARU dalam tempoh 3 tahun

Anda mulakan, anda pasti sampai ke tahap yang anda kehendaki.
Yang penting #BUATJE

Apa kata mereka yang sudah bergelar SLAÉ ARMY?

Apa kata mereka yang
sudah bergelar SLAÉ ARMY?

Kata-kata Top Achiever SLAÉ Army

“When I was first introduced to SLAE cosmetics, I was immediately captured by the amount of attention they put into making such a good high quality product at such an affordable price. I saw the potential that SLAE would do very well in the beauty market of Sabah and Sarawak.
Dengan harga yang mampu milik, semua kaum wanita sesuai memakai sendiri untuk kecantikan atau menjadikan peluang ini sebagai bisnes sendiri. Saya sangat2
berbangga dengan product SLAE.”

“Saya tertarik dengan SLAE kerana SLAE merupakan produk tempatan berkualiti antarabangsa dengan harga berpatutan. Dengan modal yang rendah sudahpun boleh menjana pendapatan. Saya dapat membina self confidence dengan bantuan latihan master class serta info2 dari showcase mingguan serta sokongan berterusan dari SLAE Hq dan ahli2 pasukan yang lain.”

“Saya join SLAE Army kerana ia menawarkan pakej yang menarik bahkan memberikan pelbagai komisen agar SLAE Army lebih bersemangat dalam menjual SLAE kosmetik kerana produk ini sangat berkualiti dan harga yang berpatutan. Senang jual dan packaging yang juga menarik.
Saya ingin memperkenalkan produk SLAE dengan lebih ramai wanita di luar sana dan memeriahkan lagi team SLAE Army. Selain itu juga, saya ingin meningkatkan lagi bisnes ini kerana minat saya adalah berbisnes dan bersolek.”

Kata-kata Mejar SLAÉ Army

“Saya memilih SLAE sebagai punca pendapatan sambilan di waktu pandemic. SLAE seperti sebuah keluarga yang besar, saling bantu-membantu, memberi semangat kepada setiap SLAE ARMY di dalam group chat kami. SLAE HQ membantu kami 24/7 dalam apa jua permasalahan. SLAE HQ sentiasa update contents dan video yang menarik untuk kami sebarkan dalam social media kami. Tak perlu fikir apa yang nak kita post sebab semua sudah disediakan.”

“Saya memilih SLAE Army kerana saya dapati tidak banyak produk tempatan menawarkan komisen yang tinggi kepada Agent mereka. Dengan SLAE Army, saya bukan sahaja mendapat keuntungan atas penjualan saya, tetapi saya juga dapat komisen recruitment dan juga overriding komisen.
Saya percaya produk ini boleh pergi lebih jauh dengan adanya lebih ramai lagi SLAE Army dan di samping itu mampu melahirkan BeautyPreneur yang berjaya suatu hari nanti.”

“Saya mengenali produk SLAE ini melalui kawan rapat saya yang mana saya terus jatuh cinta dengan packaging SLAE. Saya adalah penggemar produk kosmetik dan produk SLAE mempunyai texture yang sangat ringan. Memandangkan SLAE kosmetik membuka ruang untuk menjadi Agent, so why not saya join kerana di samping kita cantik, kita juga boleh jana pendapatan lebih. Saya berharap SLAE Army dapat dikembangkan ke seluruh negara.”

Rasai kemeriahan bersama-sama sebagai SLAÉ Army Family.
SLAÉ ARMY Hi Tea Get Together Event

Rasai kemeriahan bersama-sama sebagai SLAÉ Army Family. SLAÉ ARMY Hi Tea Get Together Event

SLAÉ ARMY dan DIANA DANIELLE semasa Majlis Anjuran Majalah WM

SLAÉ ARMY dan DIANA DANIELLE semasa Majlis Anjuran Majalah WM

Banyak lagi aktiviti menarik menanti anda. Jangan lepaskan peluang untuk tampil bergaya dengan SLAÉ dan menjadi sebahagian daripada SLAÉ Army Family.

Mereka sudah mula. Anda bila lagi?

Bersedia menjadi SLAÉ ARMY & BEAUTYPRENEUR yang awesome?
Tunggu apa lagi, JOM!

Bersedia menjadi SLAÉ ARMY & BEAUTYPRENEUR yang awesome? Tunggu apa lagi, JOM!